VEGYIPARI

álláslehetőségek

BUDAPESTEN

vegyésztechnikusi / vegyészmérnöki

végzettséggel!

A TÁVOLSÁG NÁLUNK NEM AKADÁLY!

Havi max. bruttó 132.000 Ft-os albérlet támogatással segítünk azoknak a kollégáinknak, akik lakást bérelnek Budapesten vagy annak vonzáskörzetében, és állandó lakhelyük a fővárostól legalább 60 km-re található.

Imádod a kémiát, és már régóta keresed azt a munkahelyet, ahol...


...a kiváló kereseti lehetőség mellett magadra és a családodra is marad időd?

...a minőségi tudásodat és tapasztalatodat minőségi projektekben kamatoztathatnád?

...nem csak vegyészmérnökként, hanem technikusként is sikeres lehetsz?
...egy támogató közegben töltheted el a munkaidődet?

Akkor a SONEAS Vegyipari Kft. az ideális munkahely a számodra!


Válaszd ki,

hogy a jelenleg nyitott pozíciók közül

melyikben munkakörben

tudnád a leginkább elképzelni magad, és

add le a jelentkezésed

1 PERC alatt!

career@soneas.com

LABORATÓRIUMI MUNKAKÖRÖK

Ezen a területen jelenleg fejlesztő analitikus vegyész, analitikus vegyész és preparatív vegyész pozíciókba keresünk munkatársat. Az egyes munkakörökhöz eltérő feladatok és követelmények társulnak.

Jellemző feladatok a teljesség igénye nélkül: laboratóriumi illetve üzemi szintézisek (GMP és nem GMP körülmények között), folyamat-optimalizálás, méretnövelés és validálás, hatóanyag tervezések, szennyezésprofil vizsgálatok, szennyezők, referencia minták előállítása.

Munkarend: pozíciótól függően egy vagy több műszakos munkarend.Nézd meg a juttatásokat lentebb!


VEGYIPARI KÉSZÜLÉKKEZELŐ

Ha a laboratóriumok helyett inkább üzemi környezetben érzed jól magad, akkor válaszd készülékkezelői pozícióinkat. A pozíció megpályázható középfokú és felsőfokú végzettséggel is. Az egyes képzettségi szintekhez eltérő feladatkörök és juttatási szintek társulnak.

Feladatok: ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszerben kiindulási anyagok, gyógyszer és nem-gyógyszer intermedierek, finomkémiai vegyszerek gyártása akár több 10 tonnás méretben; méretnövelés, technológiafejlesztés, kísérleti gyártások megszervezése.

Munkarend: 3 műszakos munkarend (6:00-14:00-ig; 14:00-22:00-ig; és 22:00-6:00-ig tartó munkaidővel) vagy 12 órás, folyamatos munkarend (6:30-18:30-ig és 18:30-6:30-ig tartó munkaidővel).

Nézd meg a juttatásokat lentebb!


Mire számíthatsz

MINDEGYIK

munkakörben?


Több mint korrekt bérezés

Szeretjük, ha kollégáink elégedettek, ezért a te munkádat is tisztességes alapfizetéssel és műszakos munkarend esetén kiemelt műszakpótlékokkal jutalmazzuk. 

Lakhatási támogatás!

A feltételeknek való megfelelés esetén havi max. bruttó 132.000 Ft-os lakhatási támogatással segítünk azoknak a kollégáinknak, akik lakást bérelnek Budapesten vagy annak vonzáskörzetében, és állandó lakhelyük a fővárostól legalább 60 km-re található.

Pontos kifizetések

Nálunk biztos lehetsz abban, hogy a fizetésedet mindig időben és pontosan elszámolva megkapod tőlünk. Így megy ez nálunk már közel 25 éve!

Fizetett bejárás

A Budapest közigazgatási területén kívülről érkező kollégáink MÁV és Volán  bérleteit 100%-ban megtérítjük, vagy saját autó használata esetén 18 Ft/km  üzemanyag hozzájárulást fizetünk.

Fejlődési lehetőség

Minden munkánk más és más, így nálunk biztosan nem fogsz beleunni a feladataidba. Sokrétű és izgalmas munkákat biztosítunk, melyek kiváló fejlődési potenciált jelentenek a számodra.

Stabil céges háttér

Vállalatunk olyan ágazatban tevékenykedik, ami a jövőben is folyamatosan sok munkát ígér. Mi tudjuk, hogy lesz holnapunk, így nálunk neked sem kell aggódnod a jövőd miatt..

Könnyen megközelíthető

Üzemeink és laborjaink a IV., a IX., és a XXII. kerületben találhatók és könnyedén megközelíthetők mind autóval, mind tömegközlekedéssel. 

Hiszünk benned

Amellett, hogy szakmailag, emberileg és anyagilag is elismerjük a munkádat, folyamatos szakmai képzésekkel, változatos tréningekkel támogatunk a mindennapokban.


Mire lesz szükséged nálunk?Bármelyik

végzettségre az alábbiak közül:


Vegyésztechnikus  


Vegyészmérnök (B.Sc, vagy M.Sc)

 

Vegyész (B.Sc, vagy M.Sc)

 

Bio/élelmiszermérnök (B.Sc, vagy M.Sc)


Ezen kívül:


... a kémia és a szakma szeretetére, magabiztos angol és számítógépes ismeretekre, elhivatottságra, rugalmasságra és precizitásra.
Ha úgy érzed, hogy ez mind megvan benned, akkor  

küldd el önéletrajzod a career@soneas.com e-mail címünkre.


Ezek után kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről.

NE MARADJ LE!Szeretnél többet megtudni rólunk?

Látogasd meg hivatalos weboldalunkat az alábbi gombra kattintva.


Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk a career@soneas.com e-mail címünkön. 


Tájékoztatunk, hogy jelentkezéseddel hozzájárulsz ahhoz, hogy az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5.§ (1) bekezdés a.) pontja, valamint az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete – GDPR – az európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. sz. rendelet 6. cikk (1) bekezdés a.) pontjának értelmében személyes adataidat, valamint a beküldött, személyes adatokat tartalmazó dokumentumokat a pályázati eljárásban megismerhessék és kezeljék.