Jól fizető

VEGYIPARI

álláslehetőségek

BUDAPESTEN

vegyésztechnikusi / vegyészmérnöki

végzettséggel!

A TÁVOLSÁG NÁLUNK NEM AKADÁLY!

Havi max. bruttó 120.000 Ft-os albérlet támogatással segítünk azoknak a kollégáinknak, akik lakást bérelnek Budapesten vagy annak vonzáskörzetében, és állandó lakhelyük a fővárostól legalább 60 km-re található.

Imádod a kémiát, és már régóta keresed azt a munkahelyet, ahol...


...a kiváló kereseti lehetőség mellett magadra és a családodra is marad időd?

...a minőségi tudásodat és tapasztalatodat minőségi projektekben kamatoztathatnád?

...nem csak vegyészmérnökként, hanem technikusként is sikeres lehetsz?
...egy támogató közegben gyomorgörcs nélkül töltheted el a munkaidődet?

Akkor a SONEAS Vegyipari Kft. az ideális munkahely a számodra!


Válaszd ki,

hogy a jelenleg nyitott pozíciók közül

melyikben munkakörben

tudnád a leginkább elképzelni magad, és

add le a jelentkezésed

1 PERC alatt!

LABORATÓRIUMI MUNKAKÖRÖK

Ezen a területen jelenleg fejlesztő analitikus vegyész, analitikus vegyész és preparatív vegyész pozíciókba keresünk kollégát. Az egyes munkakörökhöz eltérő feladatok és követelmények társulnak.

Jellemző feladatok a teljesség igénye nélkül: laboratóriumi illetve üzemi szintézisek (GMP és nem GMP körülmények között), folyamat-optimalizálás, méretnövelés és validálás, hatóanyag tervezések, szennyezésprofil vizsgálatok, szennyezők, referencia minták előállítása.

Munkarend: pozíciótól függően egy vagy több műszakos munkarend.

Nézd meg a juttatásokat lentebb!


VEGYIPARI KÉSZÜLÉKKEZELŐ

Ha a laboratóriumok helyett inkább üzemi környezetben érzed jól magad, akkor válaszd készülékkezelői pozícióinkat. A pozíció megpályázható középfokú és felsőfokú végzettséggel is. Az egyes képzettségi szintekhez eltérő feladatkörök és juttatási szintek társulnak.

Feladatok: ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszerben kiindulási anyagok, gyógyszer és nem-gyógyszer intermedierek, finomkémiai vegyszerek gyártása akár több 10 tonnás méretben; méretnövelés, technológiafejlesztés, kísérleti gyártások megszervezése.

Munkarend: 3 műszakos munkarend (6:00-14:00-ig; 14:00-22:00-ig; és 22:00-6:00-ig tartó munkaidővel) vagy 12 órás, folyamatos munkarend (6:30-18:30-ig és 18:30-6:30-ig tartó munkaidővel).

Nézd meg a juttatásokat lentebb!


Mire számíthatsz

MINDEGYIK

munkakörben?


Több mint korrekt bérezés

Szeretjük, ha kollégáink elégedettek, ezért a te munkádat is tisztességes alapfizetéssel és műszakos munkarend esetén kiemelt műszakpótlékokkal jutalmazzuk. 

Lakhatási támogatás!

A feltételeknek való megfelelés esetén havi max. bruttó 120.000 Ft-os lakhatási támogatással segítünk azoknak a kollégáinknak, akik lakást bérelnek Budapesten vagy annak vonzáskörzetében, és állandó lakhelyük a fővárostól legalább 60 km-re található.

Pontos kifizetések

Nálunk biztos lehetsz abban, hogy a fizetésedet mindig időben és pontosan elszámolva megkapod tőlünk. Így megy ez nálunk már közel 25 éve!

Fizetett bejárás

A Budapest közigazgatási területén kívülről érkező kollégáink MÁV és Volán  bérleteit 100%-ban megtérítjük, vagy saját autó használata esetén 15 Ft/km  üzemanyag hozzájárulást fizetünk.

Fejlődési lehetőség

Minden munkánk más és más, így nálunk biztosan nem fogsz beleunni a feladataidba. Sokrétű és izgalmas munkákat biztosítunk, melyek kiváló fejlődési potenciált jelentenek a számodra.

Stabil céges háttér

Vállalatunk olyan ágazatban tevékenykedik, ami a jövőben is folyamatosan sok munkát ígér. Mi tudjuk, hogy lesz holnapunk, így nálunk neked sem kell aggódnod a jövőd miatt..

Könnyen megközelíthető

Üzemeink és laborjaink a IV., a IX., és a XXII. kerületben találhatók és könnyedén megközelíthetők mind autóval, mind tömegközlekedéssel. 

Hiszünk benned

Amellett, hogy szakmailag, emberileg és anyagilag is elismerjük a munkádat, folyamatos szakmai képzésekkel, változatos tréningekkel támogatunk a mindennapokban.


Mire lesz szükséged nálunk?Bármelyik

végzettségre az alábbiak közül:


Vegyésztechnikus  


Vegyészmérnök (B.Sc, vagy M.Sc)

 

Vegyész (B.Sc, vagy M.Sc)

 

Bio/élelmiszermérnök (B.Sc, vagy M.Sc)


Ezen kívül:


...pár év szakmai tapasztalatra, a kémia és a szakma szeretetére, magabiztos angol és számítógépes ismeretekre, egy kis elhivatottságra, rugalmasságra, precizitásra és némi stressztűrő képességre.


Ha úgy érzed, hogy ez mind megvan benned, akkor add le a jelentkezésed 1 PERC alatt az alábbi gombra kattintva!


VAGY


Küldd el az önéletrajzod a hr@soneas.com e-mail címünkre.


Ezek után kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről.

NE MARADJ LE!Szeretnél többet megtudni rólunk?

Látogasd meg hivatalos weboldalunkat az alábbi gombra kattintva.


Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk a hr@soneas.com e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.